Удобство и престиж при плащанията с Diners club

image2

Наближава Коледа, идва време за подаръци, а настроението става приповдигнато. Какъв по-удачен момент да поговорим за банкови… подаръци! Покрай магическия празник трезорите правят неустоими предложения.

Празничният декември например е най-удачният момент да станете част от семейството на Diners club. Ако вземете Diners Club Classic, Diners Club ко-бранд или Diners Club International First Lady розова карта в този период, няма да заплащате членска такса през първата година, през която ще ползвате картата.

Кредитните карти Diners Club се използват най-вече от деловите хора по цял свят. Причината е, че са много удобни както за ежедневието, така и при служебните пътувания зад граница.

С тях например няма да ви откажат резервация в хотела или в ресторанта. Освен това с тези карти можете да си починете удобно във VIP салоните по летищата – посещението е комплимент от Diners Club, ако плащате достатъчно често с картата си. За дамите Diners Club First Lady е още по-ценна – заради отстъпките в търговски обекти в България и медицинската застраховка за лечение на рак на гърдата. Но за това след малко.

Другото предимство на картите Diners Club е cash back програмата. С нея всяко с всяко плащане си връщате част от това, което сте похарчили. Всеки похарчени 100 лв. с картата ви дават 1 бонус точка, а всяка бонус точка връща 1 лев автоматично в картата ви. Единственото условие е в рамките на 6-месечния период, през който се събират точките, да похарчите поне 3000 лв.

Classic, Diners club ко-бранд или розова?
Независимо кой вариант изберете, с него ще можете да плащате в търговски обекти по цял свят, за онлайн пазаруване и за теглене на пари от всички банкомати с логото на Diners Club или Pulse. Гратисният период, в който можете да ползвате средствата, без да дължите лихва, е 45 дни. Получавате също така безплатен достъп и консумация в над 450 VIP салона на редица международни летища при натрупан оборот с картата. А тя ви предоставя и безплатна медицинска застраховка при пътуване в чужбина. При Diners Club Classic покритието до 35 000 USD.

Розовата карта на Diners Club e идеалният помощник за всяка дама и определено е една от най-престижните дамски кредитни карти, издавани в България. Всъщност тази карта би се превърнала и в прекрасен подарък, защото с нея притежателките й могат да се радват на куп привилегии като например специални оферти и отстъпки в над 400 търговски обекта в България. Сред магазините са бутици, парфюмерии, бижутерски ателиета, центрове за разкрасяване, ресторанти, фитнес клубове, СПА центове и други. С картата дамите получават и безплатна медицинска застраховка с покритие до 5000 лв. за лечение на рак на гърдата.

И ако още се чудите, да знаете, че в момента всеки три плащания с кредитната карта ще ви осигурят участие в играта на Дайнърс клуб България. Наградите са изненадващо полезни – ваучери на стойност 150 лв. в Техномаркет, ваучери за гориво на стойност 100 лв. в бензиностанции ОМV и стилни дамски и мъжки чадъри.

Кредитната карта отдавна не е лукс, а удобство, без което не мога. Единственото важно за мен е да направя правилния избор, а кредитните карти на Diners Club определено са възможност за по-привилегирован и удобен начин на живот!

2 thoughts to “Удобство и престиж при плащанията с Diners club”

  1. Мама има такава карта и е много готино, защото имат много отстъпки на продукти както й че организират партита от време на време. Както се казва Корпоративна Социална Отговорност 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *